Evo  naše ponude za jednodnevne izlete, razne proslave (krstitke, rođendane, prve pričesti i ostale fešte)
​Za dobro društvo se pobrinite Vi,  ostalo je na nama. Skupite ekipu (8-40 ljudi), nazovite i vidimo se. Budite bez brige! Sve će biti ok!

 

 

​​PONUDA​

UZ UŽIVANJE U PRIRODI, KUPANJU, VOŽNJI ČAMCEM, RIBOLOVU, ŠETNJI TE DRUGIM AKTIVNOSTIMA UVIJEK IDE DOBRA PAPICA I DOBRA KAPLJICA!

​RUČAK - domaća kobasa, špek, šunkica sa domaćim sirom i kruhom ili bakinom pogačom je dobar početak. A da, zaboravili smo domaću rakijicu ili liker prije.
Na roštilju je sve dobro, nema veze jel trči, leti ili pliva. Može i u kotliću, pod pekom, na ražnju i u loncu ako treba.Uz to još pravi domaći prilog i salatica.A nakon toga pravi bakini kolači. Dovoljno za potpuni doživljaj uživanja u hrani.No  kad dodamo još koji gemišt ili čašu crnoga (sve domaće, naravno) od kojeg ne boli glava onda je doživljaj potpun.

VEČERA - pogledaj pod ručak (dogovorit ćemo se)

I to bi bila naša ponuda, a na Vama je da izaberete. Bilo bi nam drago da i Vi predložite što Vam se sviđa i da sudjelujete u pripremanju:

U ponudu ulazi ručak, večera, aperitiv, vino (domaće crno i bijelo), voda i to sve u količinama koliko možete podnijeti.

 

 

MOGUĆNOST NAJMA CIJELE KUĆE!

JEDINO VAS MOLIMO DA SE OBAVEZNO NAJAVITE, JER FEŠTE PRIPREMAMO BEZ VANJSKIH GOSTIJU TAKO DA MOŽETE BITI POTPUNO OPUŠTENI I SLOBODNI.