Ako ste razmišljali o kampiranju i želite doživjeti pravi odmor u prirodi onda je ovo pravo mjesto za vas. Robinson camp nalazi se uz rijeku Kupu u netaknutoj prirodi i pružit će vam potpuni osjećaj slobode i odmor bez stresa.
Za kampiranje u našem kampu ne trebate imati camping opremu (šator, kuhalo, roštilj, drva, madrace, posuđe, svjetiljke...).
U našoj ponudi su šatori promjera 5m u koje se može smjestiti bez problema 4-6 osoba. Šatori su opremljeni madracima i jastucima za napuhavanje i plahtama. Uz svaki šator napravili smo malu natkrivenu kuhinju koja je opremljena plinskim kuhalom i posuđem.
Na raspolaganju vam je i stol sa klupama, mjesto za loženje vatre, roštilj, drva itd. Možemo vam ponuditi i iznajmljivanje čamaca. U kampu se nalaze 4 WCa i mjesto za pranje suđa. Za rasvjetu koriste se solarne svjetiljke, baklje, lampaši jer struje nema, ali to funkcionira odlično. Hladnjak je prirodan (ukopan u zemlju u koji stavljamo led tako da su pića uvijek hladna, a hrana svježa).
Voda za piće je iz izvora koji je u blizini, ali po želji dostavljamo pitku vodu svaki dan. Za boravak u našem kampu potrebno vam je nešto hrane, pića i vreće za spavanje ili posteljina i dobra volja, a za sve ostalo mi ćemo se pobrinuti.
Želja nam je da vam pružimo nezaboravan doživljaj povezanosti čovjeka i prirode.
Također dobrodošli su i kućni ljubimci!